Fatih İlkokulu

Vizyon: Fikirlere değer verilen,Fikir alış verişinin gerçekleştirildiği,Okumanın ve kendini gerçekleştirmenin yaygın olduğu,Büyük düşünebilen,İnsanların mutluluğunu hedeflemiş,Milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren,Bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek,Üstün nitelikli ekip,Çağdaş alt yapısı ve öncü uygulamaları ile REFERANS GÖSTERİLEN BİR OKUL OLMAKTIR.

Misyon: Verimli, Keyifli ve Üretici Bir paylaşım ortamı oluşturma yoluyla Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı, BAŞARILI VE MUTLU İNSANLAR YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.45-14.25
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: * Sınıfım Temiz * Hepimiz Okuyoruz. * Hem Okuyoruz Hem Yazıyoruz. * Geleceğe Kulaç Atıyoruz. Projelerini uyguluyoruz.

WEB - https://carsambafatihio.meb.k12.tr

Adres - Yeşilırmak Mahallesi Şehit Polis Memuru Mehmet AYAN Sokak No 47/1 Çarşamba/SAMSUN

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Ulaşım Öğretmenler kendi araçları ile gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde olup, Samsun Merkeze 34 km mesafededir..