Hakan ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1978 yılında Samsun ili Çarşamba ilçesinde doğdum. İlkokulu köyümde, ortaokulu İstanbul’da, liseyi Mardin’de tamamladım. 1996 yılında kazandığım Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü 2000 yılında bitirerek lisans öğrenimini tamamladım. 2000-2001 yılı Batman Kozluk ilçesi Çayönü İlköğretim okulunda müdür yetkili öğretmen, 2001-2007 yılları arasında Ordu ili İkizce ilçesinin değişik köy okullarında müdür yetkili öğretmenlik ve öğretmenlik yaptım. 2007 – 2010 yılları arasında Sakarya ili Erenler ilçesinde görevlendirme müdür yardımcılığı ve öğretmenlik, 2010 yılından itibaren Sakarya İli Karapürçek ilçesinde kadrolu idarecilik yaptım. 2013 yılında Marmara Üniversitesi - İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri A.B.D Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında yüksek lisansımı tamamladım. 2013 Eylül ayı özür grubundan Samsun İli Çarşamba ilçesi Yaycılar İlkokuluna tayin oldum. Aynı yıl okulumun kapanması sonucu görevlendirme müdür yardımcısı olarak Kürtün İlkokulunda çalıştım. 2014 yılında Durmuş Torun İlkokulunda görevlendirme Müdür Yardımcısı ,aynı yılın Aralık ayından itibaren  Gülören İlkokulunda 4.5 yıl müdür olarak görev yaptıktan sonra 03.07.2019 tarihinde okulumuzda göreve başladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.